Térkép bezárása

Szentendre - Parti Medve

Foglalkozásvezető: Rigóné Farkas Valéria  •  BemutatkozásFoglalkozás típusa: Kerekítő Mondókás Móka 0-3 éveseknek  •  Mi a Kerekítő Mondókás Móka?
Első foglalkozás: 2019. szeptember 18. 10:00
Időpontok Szedánként 10:00-tól 11:00-ig
Részvételi díj Alkalmi:1500 Ft
Bérlet: 4 alkalmas 5000Ft 2 hónapig érvényes
Foglalkozás helyszíne: 2000.Szentendre Városház tér 4.
Első foglalkozás: 2019. szeptember 18. 10:00
Rigóné Farkas Valéria
zenepedagógus
Rigóné Farkas Valéria foglalkozásainak listáját itt megtekintheted.

Rigóné Farkas Valéria vagyok 1985. október 29-­én születtem Ózdon. Gyermekként nagyon szerencsés helyzetben voltam,mert mindenhol körül vett a zene.Hárman vagyunk tesvérek és mindhárman zongorázunk. A zeneiskolában egy tüneményes zongoratanárnő tanított minket, aki mindhármunkat zenei pályára terelt, mind elvégeztük a Zeneművészeti Egyetemet és Zongoraművész ­tanárok lettünk. Bátyám koncertező művész lett,aki külföldön és belföldön egyaránt ad koncerteket, kurzusokat tart és világhírű művészekkel játszhat együtt. Húgom és én zongoratanárnőként tevékenykedünk és nagyon élvezzük a picik tanítását.
2005­-ben érettségiztem a budapesti Szent István Zeneművészeti Szakközépiskolában, majd Debrecenben a Zeneművészeti Egyetemen szereztem meg diplomámat. Az egyetemen pszichológiát, szakmódszertan, szakdidaktikát tanultam a zenei tehetség neveléséről.
2010­ óta a Dunakeszi Farkas Ferenc Zeneiskola zongoratanára vagyok.
2014 júniusában megszületett a kislányom és teljesen más lett az életem. Eddig más szülők gyermekeivel foglalkoztam és most minden nap az én pici lányommal lehetek.Felemelő érzés. Mikor még a pocakomban volt, sok szép zenét hallhatott, mert akkor még tanítottam. Mikor megismert valamit, rendszerint mocorgott, táncolt rá. Mivel a zene ennyire az életünk része, fontosnak tartom gyermekem zenei nevelését.
2014-­ben általa ismerkedtem meg a kerekítővel. Rendszeresen jártunk Dunakeszire Ottíliához, akin keresztül a Kerekítő módszertani képzésre. Hálás vagyok Otinak, hogy megismerkedhettem ezzel módszerrel és hálás vagyok Kovács Juditnak a kerekítő megálmodójának, aki bevezetett a mondókák és az ölbeli játékok világába. A gyermekek három éves korig a legfogékonyabbak, ezért nagyon fontos,hogy a legmegfelelőbb zenei nevelést kapják. Az énekek,gyermekdalok és a mondókák mind fejlesztően hatnak gyermekeinkre. Mondókázással fejlődik a gyermek képzelőereje,az ismétlésekkel a szókincse. A lovagoltatással, höcögtetéssel, hintázással pedig az egyensúlyérzékét, mozgáskoordinációját javíthatjuk. Célom, hogy ezeken a foglalkozásokon jó hangulatot teremtsek az anyukáknak, apukáknak és gyermekeiknek.
Várlak benneteket szeretettel!

Eddigi látogatók

1521096

Copyright ? 2009-2017 Kerekítő
Ölbeli játékok és mondókák - Baba-mama foglalkozás.
Minden jog fenntartva.

Vásárlási feltételek | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi szabályzat