Térkép bezárása

Székesfehérvár - Csiperke Angol-Magyar Óvoda és Családi Bölcsőde

Foglalkozásvezető: Nagyné Váti Zsuzsanna  •  BemutatkozásFoglalkozás típusa: Kerekítő Bábos Torna 1-3 éveseknek  •  Mi a Kerekítő Bábos Torna?
NYÁRI SZÜNET UTÁNI ELSŐ FOGLALKOZÁS: 2019.09.10. 10:30
Időpontok Keddenként 10:30-11:10
Részvételi díj Alkalmi belépő: 1000 Ft/család
5 alkalmas bérlet: 4500 Ft/család
A bérlet tanév végéig érvényes.
Nyári szünet .
Foglalkozás helyszíne: 8000, Székesfehérvár, Gorkij utca 32.

Pár tudnivaló azoknak, akik még nem jártak nálunk:

Az óvoda kapujánál a HELEN DORON NYELVISKOLA feliratú csengő a miénk. A teraszon balra az első, bent jobbra az első ajtó. A foglalkozás az emeleten van. Figyeljétek a kerekítős jeleket, azok elvezetnek benneteket hozzánk :)

A foglalkozások első fél órájában kérjük, hogy játékot, enni és innivalót ne hagyjatok elöl.

A mobiltelefonokat kapcsoljátok ki, hogy csak a gyermeketekre tudjatok figyelnni!

A szőnyegen váltócipőben vagy zokniban vagyunk.

A kiírt időpontok szerint pontosan kezdünk, így megköszönjük, ha a foglalkozás előtt legalább 10 perccel megérkeztek!

Fényképezőgépet és videókamerát ne használjatok a foglalkozásokon a meghitt együttlét, a többiek személyiségi jogai és a védjegyrendszer miatt. 

Eddigi és jövőbeni együttműködéseteket nagyon köszönjük!

Nagyné Váti Zsuzsanna
Óvodapedagógus, tanító
Nagyné Váti Zsuzsanna foglalkozásainak listáját itt megtekintheted.

1979-ben születtem zeneszerető családba. Szüleim, testvéreim különböző hangszereken játszottak, így a zene már kisgyermek koromtól meghatározó szerepet tölt be az életemben.

Általános iskolai éveimet Devecserben töltöttem, ahol lelkes tagja voltam a kórusnak és az iskolai néptánccsoportnak. Az ajkai, majd a kecskeméti zeneiskolában 10 évig zongorázni, 4 évig fuvolázni tanultam. A Devecseri Ifjúsági Fúvós Zenekar tagjaként élhettem át először az együtt zenélés örömét.

A pápai Türr István Gimnázium és Óvónői Szakközépiskolában érettségiztem óvónőként. Tagja voltam az iskola női karának, itt tanultam meg altfurulyázni és gitározni.

A Kecskeméti Tanítóképző Főiskolán óvónői és tanítói diplomát szereztem. Ezután Bécsben éltem 1 évig, ahol a nyelvtanulás mellett egy ikerpárra vigyáztam. Heti rendszerességgel jártunk zenebölcsibe, ahol megtapasztalhattam, mekkora élményt jelentenek a kicsiknek a közös mondókázások, ölbeli játékok. Az ott tanult játékokat naponta ismételtük otthon, ami sokat segített a szoros kapcsolat kialakításában. Már akkor megfogalmazódott bennem a gondoltat, hogy pedagógusként szeretnék majd a 3 éven aluli korosztály zenei nevelésével foglalkozni.

Hazatérve 3 évig a kolontári általános iskola összevont 1-4. osztályának tanítottam a fő tantárgyak mellett furulyát. Ekkor csatlakoztam az ajkai Pedagógus Női Karhoz, majd a devecseri óvónők kórusához.

Ezután megszületett három gyermekünk. Már magzatként altatóval ringatgattam őket, születésük után éveken át naponta játszottuk az ölbeli játékokat. Ma már mindhárman hangszert tanulnak, ketten néptáncolnak. Legnagyobb öröm számomra, amikor egy-egy ünnep alkalmával összeáll a családi zenekar.

Első gyermekem születése után énekes-mondókás baba-mama csoportokat indítottam, ahova a környék településeinek babái-mamái is szívesen csatlakoztak. A helyi védőnő, könyvtár és baba-mama klub rendezvényein alkalmi zenés baba-mama foglalkozásokat is gyakran tartottam.

2012-ben költöztünk családommal Székesfehérvárra. Akkor csatlakoztam az Alba Regia Vegyeskarhoz, és azóta is lelkesen énekelek velük városi és vidéki rendezvényeken, gyakran az Alba Regia Szinfónikus Zenekarral közös koncerteken.

Miután legkisebb gyermekünk is óvodássá cseperedett, 3 évig óvónőként dolgoztam a Csiperke Óvodában, majd 1 évig a Hétpettyes Óvodában

2018-ban rég dédelgetett álmom vált valóra: elvégeztem a Kerekítő képzést. Szeretném, ha az országszerte és határainkon túl is szeretett Kerekítő Manó városunkban is otthonra találna, és bearanyozná a babák és mamák mindennapjait.

Nagy szeretettel, dalos kedvvel várlak benneteket a foglalkozásokra! Kerekedjünk együtt jókedvre!

Eddigi látogatók

1492399

Copyright ? 2009-2017 Kerekítő
Ölbeli játékok és mondókák - Baba-mama foglalkozás.
Minden jog fenntartva.

Vásárlási feltételek | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi szabályzat