Térkép bezárása

Réde - Református Gyülekezeti terem

Foglalkozásvezető: Barta Lívia  •  BemutatkozásFoglalkozás típusa: Kerekítő Mondókás Móka 0-3 éveseknek  •  Mi a Kerekítő Mondókás Móka?
Facebook Kerekítő információs oldal, friss hírekkel www.facebook.com/Baba-mama-foglalkozás Kisbéren, Rédén és Veszprémvarsányban
Foglalkozás helyszíne: Réde, Széchenyi u. 7.

A foglalkozások a 2019/20-as tanév első felében építési munkálatok miatt szünetelnek! Köszönöm a megértést.

A közelben két helyszínen várom a családokat: Kisbéren és Veszprémvarsányban.

 

Ölbeli játékokkal, cirógatókkal, dögönyözőkkel, lógázókkal, höcögtetőkkel, sétáltatókkal, népdalokkal, gitárral és furulyaszóval, citerazengéssel és dobbal,  népi kézműves hangszerekkel várom a kicsiket és szüleiket. A mondókák után előkerül az ejtőernyő is. Gyertek, hogy játszunk, énekeljünk és mókázzunk együtt!

Barta Lívia
foglalkozás vezető
Barta Lívia foglalkozásainak listáját itt megtekintheted.

Református lelkipásztor, hitoktató, lelkészfeleség, négy gyermek édesanyja, kerekítő foglalkozás vezető. Ezek azok a szerepek, amelyeknek naponként próbálok megfelelni.
1977. augusztus 26-án születtem Ajkán. Életem egyik legnagyobb ajándéka, hogy Balatonfüreden nőhettem fel. Miután a Pápai Református Gimnáziumban sikeres érettségi vizsgát tettem, tanulmányaimat a Károli Gáspár Református Egyetem Hittudományi karán folytattam, mint lelkész szakos hallgató. Budakeszi, Atlanta, Minaj, Rát és Réde. Ezek azok a helyek határon túl és belül, ahol néhány évet eltölthettem és a gyülekezetek különféle korosztályával foglalkozhattam.

Jelenleg óvodapedagógiai tanulmányokat folytatok az ELTE TÓK-on. 

Férjem Barta Zsolt, szintén lelkipásztor. Négy gyermekünk született: Luca (2002), Naomi (2005), Zorka (2006) és Benedek (2010). Napról napra tanulgatom azt a színes, vidám világot, ami bennük rejlik és csodálattal nézem, hogyan bomlik ki a szemünk előtt.

A zene és az éneklés mindig fontos szerepet játszott életemben. Zenei általános iskolába jártam; annak ellenére, hogy nem az énektagozatos osztályba, nagyon jó alapot kaptam a kodályi elvek szerint. Másfél évig klarinétozni tanultam, majd egy évig zongorázni. Játszom gitáron, furulyán, harmóniumon és citerán. Középiskolás, egyetemi és ösztöndíjas éveim alatt végig énekeltem énekkarban, valamint két évig tagja lehettem egy református ifjúsági együttesnek, a Talitha Kúmi-nak.
Gyermekeimmel sokszor és sokféle stílusú zenét hallgatunk, sokat énekelünk, mondókázunk itthon. Munkámhoz is hozzátartozik az éneklés és a játék. A népzene mindig is közel állt hozzám, a néphagyományok őrzését pedig fontosnak tartom.
2010-ben azért végeztem el a Kerekítő tanfolyamot, hogy a falunkban és a környékünkön élő kisgyermekes anyukákat össze tudjam gyűjteni egy tartalmas programra. Az énekek, az ölbeli játékok és a mondókák által gazdagítani szeretném a gyermekükkel való kapcsolatukat.
Szeretettel várok minden érdeklődőt!

 

Eddigi látogatók

1492396

Copyright ? 2009-2017 Kerekítő
Ölbeli játékok és mondókák - Baba-mama foglalkozás.
Minden jog fenntartva.

Vásárlási feltételek | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi szabályzat