Térkép bezárása

Pilisvörösvár - Bioliget

Foglalkozásvezető: Leszkóné P. Mónika  •  BemutatkozásFoglalkozás típusa: Kerekítő Mondókás Móka 0-3 éveseknek  •  Mi a Kerekítő Mondókás Móka?
Jelenleg a foglalkozások szünetelnek.
Facebook Kerekítő információs oldal, friss hírekkel Baba-mama foglalkozás Pilisvörösvár
Foglalkozás helyszíne: 2085 Pilisvörösvár, Kisfaludy u. 48
Jelenleg a foglalkozások szünetelnek.
Leszkóné P. Mónika
Óvodapedagógus
Leszkóné P. Mónika foglalkozásainak listáját itt megtekintheted.

Leszkóné P. Mónika vagyok. Kiskunhalason születtem. Általános iskolába, ének-zene tagozatra írattak be szüleim, így már az iskola első éveiben ismerkedtem a zenével, tanultam furulyázni. Érettségi után a Dunaújvárosi Főiskolára vitt az utam, megismerkedtem párommal, 2006-ban mérnök-informatikus diplomát szereztem, férjhez mentem, a férjem tokodi, így kerültem Tokodra. Néhány év munka után megszületett két kisfiam, visszakanyarodtam a zenéhez, sokat énekeltünk, mondókáztunk, elővettem újra a furulyámat. Mikor nagyobb gyermekem óvodába került, csatlakoztam a tokodi anyukák Drámacsoportjába. Egyre közelebb kerültem a gyerekekhez. Rájöttem, hogy kisgyermekekkel szeretnék foglalkozni. Mindig is ezt szerettem volna, ezért a Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar, óvodapedagógus szakára jelentkeztem, 2018. júniusában végeztem.
Gyermekeimmel, a mondókázás során rátaláltam a Kerekítő mondókás könyvekre, melyek azonnal felkeltették érdeklődésemet. Jobban megismerkedtem a Kerekítő foglalkozásokkal. Elhatároztam, hogy én is szeretném a kisgyermekeket jókedvre kerekíteni. Öröm látni, ha ők boldogok.

2015 óta tartok foglalkozásokat.

Gyertek, játsszunk együtt!

 

Eddigi látogatók

1111043

Copyright ? 2009-2017 Kerekítő
Ölbeli játékok és mondókák - Baba-mama foglalkozás.
Minden jog fenntartva.

Vásárlási feltételek | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi szabályzat