Térkép bezárása

Pécs - Pécsi Pagony Könyvesbolt

Foglalkozásvezető: Dr.Harmatné Horesnyi Mária  •  BemutatkozásFoglalkozás típusa: Kerekítő Mondókás Móka 0-3 éveseknek  •  Mi a Kerekítő Mondókás Móka?
❤️????Hát így, hát most! Jövőre már jól! Nemzeti összefogásban vagyunk épp, majd most megmutatjuk! ??Kedves gyermekes családok! Gyertek a fb Kerekítő közösségébe a média pörgetéséből nap mint nap, a "MINDENNAPI MONDÓKÁNK" szigetére. Népi kincsek melyeket dédanyáink, dédipapáink hagytak ránk örökül, azért, hogy a felcseperedő gyerekek megkapják a legfontosabbat, ami később a szűkösebb időkben is segítségükre és örömükre lehet. A személyes kapcsolódást, az érintéseket, öleléseket, a mosolyokat, melyet az ölbeli játékok biztosítanak. Tették mindezt ösztönösen, mi pedig tegyük tudatosan is! Játsszunk napról-napra, szemtől-szembe, szívből-szívbe ezekben a nehéz és bizonytalan napokban. Tartsuk meg gyerekeink érzelmi biztonságát vidám énekszóval, mókás mondókákkal, egymásra figyeléssel!??? Ebben próbálunk segíteni ingyenes mondókahangtárunkkal (honlapon) és 17-én kedden 17 órakor élő videóval, ahol az " Altatók, ringatók és altatási szertartások" lesz a téma.
Időpontok Szerdánként 10-10:40
Részvételi díj Alkalom : 850. Ft / Család
Bérlet : 3500.Ft/ 5 alkalom 3 hóra/ Család
A megvásárolt bérletek felhasználhatók!
Őszi szünet nincs
Nyári szünet 2020.Július 31. Kezdés: augusztus 5. 10 óra
Facebook Kerekítő információs oldal, friss hírekkel www.facebook.com/Kerekítő Baba-Mama Pécs/
Foglalkozás helyszíne: Pécs,Széchenyi tér 2.

Pár tudnivaló azoknak, akik még nem jártak nálunk:

A foglalkozások alatt kérjük, hogy játékot, enni és innivalót ne hagyjatok elöl! 

A mobiltelefonokat kapcsoljátok ki! 

Tornaszeres játéktér alatt biztonsági okokból legyetek a gyermekeitek mellett! 

A szőnyegen váltócipőben vagy zokniban vagyunk.

Ahol van ruhatár, ott a terembe csak a cipőt és táskát hozzátok be a felnőtt és gyermek kabátokat a ruhatárban vagy arra kijelölt helyiségben helyezzétek el!


A kiírt időpontok szerint pontosan kezdünk, így megköszönjük, ha a foglalkozás előtt legalább 10 perccel megérkeztek!

Fényképezőgépet és videókamerát ne használjatok a foglalkozásokon a meghitt együttlét, a többiek személyiségi jogai és a védjegyrendszer miatt!


Eddigi és jövőbeni együttműködéseteket nagyon köszönjük!

Dr.Harmatné Horesnyi Mária
zenepedagógus, óvónő, pedagógia tanár
Dr.Harmatné Horesnyi Mária foglalkozásainak listáját itt megtekintheted.

Dr.Harmatné Horesnyi Mária vagyok. Abaligeten születtem, 30 éve Pécsett élek.

A zene szeretetét a szülői házban szívtam magamba. Általános Iskolai tanulmányaimat Abaligeten végeztem. Már 10 évesen a felnőtt énekkar népdalait kísértük furulyával. Én is énekeltem,néptáncos voltam. Jó folytatása volt az iskolának a Janus Pannonius Gimnázium Kodály Osztálya, ahol Ivasivka Mátyás tanítványa voltam.Sopronban, az Óvónőképzőben Törzsök Béla tanítványaként végeztem. Itt első helyezett voltam egy népdal éneklési versenyen. Pécsett,pályakezdőként énekeltem a Mecsek Énekkarban Tillai Aurél vezetésével.

Levelezőként elvégeztem a Pécsi Tanárképző Főiskola pedagógia tanári szakát. Óvodai munkám középpontjában az ének-zene állt. Első csoportomból többen tanultak zenét, vagy mentek zenei pályára. Nekem is van két csodálatos Gyermekem, mindketten tanultak zenét: orvos lányom tehetséges zongorista volt, mérnök fiam gyönyörűen fuvolázott. Most mindketten Gyermekeiket tanítják a zene szeretetére.

10 éve Dúdoló néven kezdtem önálló zenei foglalkozásokat vezetni. 2009-ben végeztem el J.Kovács Judit Kerekítő módszertani tanfolyamát. A facebook-on én kezelem a Kerekítő Baba-Mama Pécs Közösség oldalt.

Sok éves tapasztalattal, pedagógiai szaktanácsadást, egyéni fejlesztést is végzek. Hiszem, hogy a zene életeket menthet, terelhet jobb irányba! Érzelmi hatásával családok, közösségek összekovácsolásában nyújt segítséget, gyógyítja a beteg lelket is.

Eddigi látogatók

1033023

Copyright ? 2009-2017 Kerekítő
Ölbeli játékok és mondókák - Baba-mama foglalkozás.
Minden jog fenntartva.

Vásárlási feltételek | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi szabályzat