Térkép bezárása

Ottawa - Ottawa

Foglalkozásvezető: Nagy Dóra  •  BemutatkozásFoglalkozás típusa: Kerekítő Mondókás Móka 0-3 éveseknek  •  Mi a Kerekítő Mondókás Móka?
Időpontok Szeptembertől
Foglalkozás helyszíne: Garderie Les Petites Étoiles, 25 Rue Rodolphe, Gatineau, QC, J8T 3Y4

A járványhelyzetre való tekintettel a nyár folyamán online folytatjuk tevékenységünket egy zárt Facebook csoportban. Alkalmanként lehetséges, hogy szabadtéri keretek között is fogunk találkozni. Várhatóan szeptembertől indulnak újra személyes összejöveteleink két heti rendszerességgel, vasárnap délelőttönként. Erről még további tájékoztatást fogok nyújtani a későbbiekben. További információkért keressék fel Facebook oldalamat:
 

https://www.facebook.com/

 

Néhány előzetes tudnivaló foglalkozásainkról:

  • Baba-mama-papa foglalkozás révén kérjük a szülőket, hogy az összejövetel ideje alatt végig a teremben tartózkodjanak.
  • Ahol van ruhatár, ott a terembe csak a cipőt és táskát hozzák be.
  • A felnőtt és gyermek kabátokat a ruhatárban vagy arra kijelölt helyiségben helyezzék el.
  • A foglalkozásokon kérjük, hogy játék, enni és innivalót ne maradjon elől.
  • A mobiltelefonokat kapcsolják ki vagy némítsák le.
  • A szőnyegen váltócipőben vagy zokniban vagyunk.
  • A kiírt időpontok szerint pontosan kezdünk, így megköszönjük, ha a foglalkozás előtt legalább 10 perccel megérkeznek.
  • Fényképezőgépet és videókamerát ne használjanak a foglalkozásokon a meghitt együttlét, a többiek személyiségi jogai és a védjegyrendszer miatt. 


Eddigi és jövőbeni együttműködésüket nagyon köszönjük!

Nagy szeretettel várok minden kisgyermekes családot a foglalkozásaimra!

Nagy Dóra
Nagy Dóra foglalkozásainak listáját itt megtekintheted.

Nagy Dóra vagyok, Budapesten születtem 1994-ben. A Pest megyei Tura városában nőttem fel, majd középiskolai tanulmányaimat a gödöllői Premontrei Szent Norbert Gimnáziumban végeztem. Gyerekkorom óta aktív tagja voltam a Turán működő hagyományőrző és civil szervezeteknek. Néptáncosként a turai Sára Ferenc Hagyományőrző Egyesülettel országos rendezvényeken mutattuk be településünk kulturális értékeit. Ezek a korai elköteleződések vezettek az Eötvös Loránd Tudományegyetem néprajz szakára, ahol alapfokú diplomát szereztem.

Diplomám megszerzése után gyakornoki és önkéntes munkák sora következett Budapesten a Nemzetstratégiai Kutatóintézet kötelékében, valamint Kolozsváron, ahol számos erdélyi magyar civil szervezet tevékenységébe láttam bele. Rövid ideig oktatásszervezőként dolgoztam a Szabadtéri Néprajzi Múzeumnál. 2017 szeptemberétől 3 éven át a Kőrösi Csoma Sándor Program ösztöndíjasaként Kanadában, Ottawában segítettem a magyar szervezetek munkáját. Részt vettem az Ottawai Magyar Oskola, a 28. számú Kölcsey Ferenc Cserkészcsapat valamint a gyermek- és ifjúsági tánccsoportok mindennapi életében. Gyermekprogramokat, nemzeti ünnepeket, kulturális eseményeket szerveztem.

2019 nyarán fordult figyelmem a baba-mama-papa foglalkozások irányában. Ottawában korábban voltak kezdeményezések a legkisebbek foglalkoztatására, ám az itt töltött éveim alatt ebből hiány volt. Így egyéni célomnak tűztem ki, hogy rendszeres találkozási lehetőséget biztosítsak a kisgyermekes családok számára. A J. Kovács Judit által megálmodott Kerekítő foglalkozáshálózat első pillantásra elnyerte tetszésemet, úgy éreztem, hogy teljes mértékben azonosulni tudok célkitűzéseivel, módszereivel.

2019. októberében indítottam el csoportomat, így még egy fiatal társaság vagyunk. Az összejöveteleken mondókázunk, ölbeli játékokat játszunk, mindezt igyekszem hangszerkísérettel fűszerezni: furulya, triangulum, dobok. Az évkör jeles napjait, ünnepeit is figyelembe veszem találkozóink alkalmával egy-egy mondóka, ének vagy kiegészítő tevékenység erejéig. Nagy öröm számomra, hogy immáron védjegyes foglalkozásvezetőként végezhetem munkámat Kanada fővárosában és ehhez igyekszem hű maradni a jövőben is.

Eddigi látogatók

1105207

Copyright ? 2009-2017 Kerekítő
Ölbeli játékok és mondókák - Baba-mama foglalkozás.
Minden jog fenntartva.

Vásárlási feltételek | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi szabályzat