Térkép bezárása

Nagyvárad (Erdély) - Evangélikus Bölcsőde

Foglalkozásvezető: Sziráczki Katalin  •  BemutatkozásFoglalkozás típusa: Kerekítő Bábos Torna 1-3 éveseknek  •  Mi a Kerekítő Bábos Torna?
Időpontok Csütörtökönként 17:00-17:45
Foglalkozás helyszíne: Nagyvárad,Tudor Vladimirescu utca 26 szám
Sziráczki Katalin
óvónő
Sziráczki Katalin foglalkozásainak listáját itt megtekintheted.

           Sziráczki Katalin vagyok, Szatmárnémetiben születtem . Szülővárosomban nevelkedtem, tanulmányaimat is itt végeztem. A Kölcsey Ferenc Gimnáziumban érettségiztem, majd a Babes-Bolyai Tanítóképző Főiskolán diplomáztam. Először tanítónőként, néhány éve pedig, óvónőként dolgozom. Több mint 20 év pedagógusi pályám során részt vettem drámapedagógia tanfolyamokon, munkámat a gyermekközpontúság szellemében igyekszem végezni. A játékot és a mesét tartom legfontosabbnak az óvodai nevelésben.
                Néhány éve Nagyváradon élek. Van két csodálatos gyermekem, egy 22 éves lányom és egy 7 és fél éves fiam. Fiam születése után baba mama körök szervezésében vettem részt. Együtt örültem sok anyukával, a fiammal eltöltött időnek és rálátásom volt a mondókázós, kacarászós foglalkozások szépségére és fontosságára. Ugyanakkor arra is, hogy mindez a nemzetünk népi kincstárából merítve az igazi.
                Rátaláltam a Kerekítőre és a képzést követően én is része lettem ennek a nagyszerű közösségnek.
Azokat a családokat hívom egy önfeledt órára, akik tudják, hogy gyermekeikkel együtt játszadozni jó móka. Különösen ebben a gyönyörű korban. Segít nekem jókedvre kerekíteni kicsit és nagyot Kerekítő manó is.

Eddigi látogatók

1107716

Copyright ? 2009-2017 Kerekítő
Ölbeli játékok és mondókák - Baba-mama foglalkozás.
Minden jog fenntartva.

Vásárlási feltételek | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi szabályzat