Térkép bezárása

Miskolc - II. Rákóczi Ferenc Megyei Könyvtár

Foglalkozásvezető: Juhász Katalin  •  BemutatkozásFoglalkozás típusa: Kerekítő Mondókás Móka 0-3 éveseknek  •  Mi a Kerekítő Mondókás Móka?
Időpontok Keddenként 9:30 - 10:00
Nyári szünet A nyári szünet utáni első foglalkozás időpontja szeptember 8.
Foglalkozás helyszíne: 3530 Miskolc, Görgey Artúr u. 11.
Juhász Katalin
zenepedagógus
Juhász Katalin foglalkozásainak listáját itt megtekintheted.

Juhász Katalin vagyok, 1978-ban születtem Egerben. Édesanyám korán felismerte zenei tehetségemet, így már óvodás koromban elkezdtem zenét tanulni és azóta része az életemnek. Általános iskolában a zongora szerelmese lettem és már fiatalon sikereket értem el számos zongoraversenyen. Egyenes út vezetett a kecskeméti Kodály Zoltán Zeneművészeti Szakközépiskolába, majd a Miskolci Egyetem Bartók Béla Zeneművészeti Intézetében folytattam tanulmányaimat. A diploma megszerzése után a miskolci Egressy Béni Zeneiskola zongoratanára lettem. 2007-ben a budapesti Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen csembalóművész diplomát szereztem. Tanulmányaim során a koncertek, kurzusok, táborok, kórusversenyek olyan élményekkel gazdagítottak, amelyek egy életre szóltak.
2008-ban kislányom született és Bori érkezése után mindennapossá vált az éneklés, a mondókázás, a közös játék az életünkben. A zene észrevétlenül része lett az életének Ez a boldog, felhőtlen együtt töltött időszak mindkettőnknek nagyon sokat jelentett. 2011-ben megszületett a kisfiam, Barnabás, aki szintén megtapasztalhatta a közös játék jótékony hatásait. Gyermekeim lelkileg kiegyensúlyozottabbak lettek, hallásuk érzékenyebb, beszédfejlődésük gyorsabb lett. Ezekkel a játékokkal észrevétlenül tökéletesedett számos képességük. Édesanyaként átértékelődött bennem sok minden és az eddigi munkám mellett fontossá vált a szülők és a gyermekek kapcsolatának gazdagítása. Célom, hogy bátorítsam az édesanyákat arra, hogy elevenítsék fel a népdalokat, ölbeli játékokat, népi mondókákat és legyen mindenki részese annak az örökségnek, amit nagyszüleink hagytak ránk.
Induljunk el együtt a cirógatók, ringatók, dögönyözők, hintáztatók, lovagoltatók világába vezető úton!

Eddigi látogatók

1107724

Copyright ? 2009-2017 Kerekítő
Ölbeli játékok és mondókák - Baba-mama foglalkozás.
Minden jog fenntartva.

Vásárlási feltételek | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi szabályzat