Térkép bezárása

Marcali - Városi Kulturális Központ- Korzó

Foglalkozásvezető: Sáráné Kocka Ágnes  •  BemutatkozásFoglalkozás típusa: Kerekítő Mondókás Móka 0-3 éveseknek  •  Mi a Kerekítő Mondókás Móka?
Az ONLINE KEREKÍTŐ zárt csoportjában újra megnyílt a tagfelvétel és folytatódik a heti rendszerességű foglalkozás:Kerekítő Live csütörtökönként 17:30-tól. A személyes Kerekítő baba-mama foglalkozásokat mindaddig tudom tartani, amíg az intézmény nem zár be és az aktuális járványügyi rendelkezések ezt lehetővé teszik. Várlak Benneteket dalos kedvvel , szeretettel! :) Ági
Időpontok minden héten szerdán 10:00-től 11:00-ig
Részvételi díj 1200 Ft/alkalom/család
5000 Ft / 5 alkalmas bérlet /család
A jelenlegi járványügyi helyzet miatt a megvásárolt bérlet a teljes felhasználásig érvényes. Igény esetén felhasználható az "Online Kerekítő Sáráné Ágival" zárt csoportban is , ahol a tagsági díj bérlettel rendelkezőknek 2 alkalom / hó.
Őszi szünet 2020.október 28-30
Téli szünet 2020.december 21-2021.január 4
Tavaszi szünet 2021.április 2-5
Nyári szünet 2021.június 14-től 2021.szeptember 4-ig
Foglalkozás helyszíne: 8700 Marcali,Múzeum köz 5.

 

Kerekítő manós Mondókás Móka

0-3-éveseknek

hangszerjátékkal, ejtőernyős kislabdákkal 

Foglalkozásainkon az alap Mondókás Móka bővül Kerekítő manó 5 perces jelenetével és a színes ernyő-kis labdás résszel. 

A foglalkozásokat gitár, citera, furulya, dob és egyéb hangszerjátékkal színesítem. Időtartama kb.30-40 perc. 

Ezt követően nyílik lehetőség egy kis beszélgetésre, hangszermustrára-hangszersimogatóra, könyvlapozgatásra, bújócskázásra és  zsipp-zsupp kendőzésre.

 

Pár tudnivaló azoknak, akik még nem jártak nálunk:

A foglalkozások első fél órájában kérjük, hogy játékot, enni és innivalót ne hagyjatok elöl! 

A mobiltelefonokat kapcsoljátok ki! 

Tornaszeres játéktér alatt biztonsági okokból legyetek a gyermekeitek mellett! 

A szőnyegen váltócipőben vagy zokniban vagyunk.

Ahol van ruhatár, ott a terembe csak a cipőt és táskát hozzátok be a felnőtt és gyermek kabátokat a ruhatárban vagy arra kijelölt helyiségben helyezzétek el!


A kiírt időpontok szerint pontosan kezdünk, így megköszönjük, ha a foglalkozás előtt legalább 10 perccel megérkeztek!

Fényképezőgépet és videókamerát ne használjatok a foglalkozásokon a meghitt együttlét, a többiek személyiségi jogai és a védjegyrendszer miatt!


Eddigi és jövőbeni együttműködéseteket nagyon köszönjük!

 

Sáráné Kocka Ágnes
Sáráné Kocka Ágnes foglalkozásainak listáját itt megtekintheted.

Sáráné Kocka Ágnesnek hívnak. Kaposváron születtem 1969-ben. Egy somogyi kis faluban, Lábodon töltöttem gyermekéveimet szüleimmel és bátyámmal.
Családommal jelenleg Nagyatádon élek.1996-ban  első szülöttünk , Jakab , down-szindrómás kisfiúként érkezett hozzánk . Érkezésével nem csak a szülővé válás kihívásaival találtuk szembe magunkat, hanem hirtelen belecsöppentünk egy "más" világba,  ami eltért a „normálistól” . 1998-ban született meg második fiúnk, Barnabás. Ez az időszak a  soha vissza nem hozható, világra rácsodálkozó nagy felfedezések kora volt. A sok-sok mese, vers és dalocska  mellett kezembe vettem a furulyát és kerestem, gyűjtöttem, tanultam a népi gyermekdalokat . Elsősorban anyaként éreztem a gyermekeimmel együtt töltött első évek  jelentőségét, fontosságát, majd 1998-ban felsőfokú gyógypedagógiai asszisztensi képesítést szerezve már ekkor minden vágyam az volt, hogy valamilyen formában át-és továbbadhassam a gyermekekkel együtt töltött idő felbecsülhetetlen értékét, mellyel az édesanyák életre szóló útravalót tudnak adni  gyermekeiknek.

2011-ben Ayurvédikus babamasszázs-oktatói képesítést szereztem. Egyéni és csoportos tanfolyamaim keretén belül a hagyományos indiai babamasszázs elméletét, gyakorlati tudását sajátíthatják el  az anyukák. A meghitt együttlét szoros kapcsolatot alakít ki gyermek és szülő között, mely a babák egészséges testi-lelki-szellemi fejlődésére pozitív hatással van.
A Tulipintyó Kézműves Kuckóban egyedi, saját készítésű ajándéktárgyakat készítek, melyeken népi motívumaink, szimbólumaink is megjelennek.


2011 novemberétől tartok baba-mama foglalkozásokat. A Kerekítő módszertani tanfolyamot 2012 őszén  végeztem el, mert olyan értékeket képvisel, melyek számomra is fontosak. A Kerekítő révén  újabb hangszerekkel , a citerával és a gitárral kezdtem el ismerkedni. Foglalkozásaimon az ölbeli játékok és mondókák világát a hangszerek: furulya, táltos dob, citera, gitár  és a különböző népi hangutánzó és ritmushangszerek teszik színesebbé.

Saját tapasztalatból hiszem és vallom, hogy az édesanyák csodákra képesek: megalapozhatják gyermekük egészséges testi-lelki-szellemi fejlődését.
Azért, hogy az együtt töltött első évek tartalmasan és hasznosan teljenek, az önfeledt együtt játszás örömével , vidám pillanatokkal, dalos kedvvel és szeretettel  várom  a kisgyermekes családokat foglalkozásaimra.

 

Honlapom: http://kockaagnes.hu/index.html

Eddigi látogatók

1107713

Copyright ? 2009-2017 Kerekítő
Ölbeli játékok és mondókák - Baba-mama foglalkozás.
Minden jog fenntartva.

Vásárlási feltételek | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi szabályzat