Térkép bezárása

Győrújbarát - Timaffy László Művelődési Ház és Könyvtár

Foglalkozásvezető: Bugárné Ács Judit  •  BemutatkozásFoglalkozás típusa: Kerekítő Mondókás Móka 0-3 éveseknek  •  Mi a Kerekítő Mondókás Móka?
Szeptember 3-án elindultak a foglalkozások a művelődési házban. Indulás előtt mindig nézz rá az itteni közleményre, ha változás lenne ideírom!
Időpontok Csütörtökönként 10:00 - 10:30
Részvételi díj 1000 Ft
Testvérjegy 500 Ft
Foglalkozás helyszíne: 9081 Győrújbarát, Liszt Ferenc u. 9.
Szeptember 3-án elindultak a foglalkozások a művelődési házban. Indulás előtt mindig nézz rá az itteni közleményre, ha változás lenne ideírom!
Bugárné Ács Judit
tanító
Bugárné Ács Judit foglalkozásainak listáját itt megtekintheted.

Bugárné Ács Judit vagyok, Győrben születtem 1990-ben. A zene, az éneklés és a kisgyerekek mindig is közel álltak a szívemhez. Középiskolai tanulmányaim után a pedagógus pályát választottam. 2013-ban tanítói diplomát szereztem az ELTE Tanító- és Óvóképző karán.

2013. szeptemberétől a szülővárosomhoz közeli faluban, Győrújbaráton, helyezkedtem el tanítóként. A zenei nevelést mindig fontosnak tartottam, így a legtöbb tantárgy tanítása során jelen van óráimon egy-egy dal vagy mondóka tekintetében.

2017-ben született meg Bogi lányom. A mondókák, énekek, ölbéli játékok az első pillanattól kezdve a mindennapjaink részét képezték. 4 hónapos korában kezdtünk el Kerekítő foglalkozásra járni, ami mindkettőnket elvarázsolt. Napról napra tapasztalom nála a zene jótékony hatását. Az foglalkozásokon megismert mondókák, dalok rengeteg helyzetben könnyítették napjainkat. Nemcsak anyaként, hanem pedagógusként is felfigyeltem a foglalkozások nyújtotta megannyi pozitív hatásra mind a gyermekek érzelmi, mind pedig az értelmi fejlődés során. Így 2019-ben elvégeztem a Kerekítő módszertani képzést, hogy továbbadhassam a magyar népdalkincs számos mondókáját, ölbéli játékát.

Várok minden kedves Anyukát, hogy együtt kerekítsünk mosolyt a gyermekek arcára.

 

Eddigi látogatók

1111043

Copyright ? 2009-2017 Kerekítő
Ölbeli játékok és mondókák - Baba-mama foglalkozás.
Minden jog fenntartva.

Vásárlási feltételek | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi szabályzat