Térkép bezárása

Csíkszereda (Erdély) - Pro Agricultura Alapítvány, Ciróka-Maróka terem

Foglalkozásvezető: Sipos Tünde  •  BemutatkozásFoglalkozás típusa: Kerekítő Mondókás Móka 0-3 éveseknek  •  Mi a Kerekítő Mondókás Móka?
Időpontok Keddenként 10:30- 11:30
Facebook Kerekítő információs oldal, friss hírekkel www.facebook.com/groups/895883630510170/?fref=ts
Foglalkozás helyszíne: 530 241 Csíkszereda, Taploca út 20. Hargita megye Románia
Sipos Tünde
színész, drámapedagógus
Sipos Tünde foglalkozásainak listáját itt megtekintheted.

Sipos Tünde vagyok, végzettségemet tekintve színész, drámapedagógus, 2002-ben végeztem a marosvásárhelyi Színművészeti Egyetemen. Több mindennel foglalkoztam már idáig, minden munka új „szerepet” kívánt meg tőlem, nem beszélve az anyai szerepről, ami már lassan öt éve tart. Ez idő alatt 3 gyermekem született, ami gyökeresen megváltoztatta az életemet. Véletlenszerűen került hozzám Deákné B. Katalin: Anya, taníts engem című könyve, ami elindította bennem a vágyat, hogy tudatosan kezdjek el foglalkozni gyermekeimmel, mert ezt nem lehet elég korán elkezdeni. Óvodás kor előtt is már annyira fogékonyak a gyerekek, hogy nem mindegy mi kerül a tarsolyukba. Tőlünk szülőktől függ, hogy mivel gyarapítjuk gyermekeink ismeretét, milyen eszközökkel hatunk érzékeny belső világukra. 
A magyar nyelv szeretete, a felszabadult játék, a gyerekek jókedvre kerekítése, a nagyanyáinktól örökölt játékkincs továbbadásának vágya ösztönzött arra, hogy elinduljak ezen az úton, ami egy szóval úgy hívnak, hogy KEREKÍTŐ. Hiszek abban, hogy egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan telik el gyermekünk első néhány éve és ha kihagytuk belőle a KEREKÍTÉST az utólag bepótolhatatlan. Ezt a hitet szeretném átadni másoknak is… anyukáknak, apukáknak, kicsinyeiknek, bárkinek.smiley

Eddigi látogatók

1107696

Copyright ? 2009-2017 Kerekítő
Ölbeli játékok és mondókák - Baba-mama foglalkozás.
Minden jog fenntartva.

Vásárlási feltételek | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi szabályzat