Térkép bezárása

Budapest XXII. kerület - Rózsavölgyi Közösségi Ház

Foglalkozásvezető: dr. Bogdán Dóra  •  BemutatkozásFoglalkozás típusa: Kerekítő Mondókás Móka 0-3 éveseknek  •  Mi a Kerekítő Mondókás Móka?
Június 24-től augusztus 12-ig MINDEN SZERDÁN várlak Benneteket szeretettel a Rózsavölgyi Közösségi Házban! Augusztus utolsó két hetében szabadságon leszek, szeptember 2-án folytatjuk a Kerekítőket! Bejelentkezés ezekre a foglalkozásokra nem szükséges! Jó idő esetén a Közösségi Ház kertjében énekelünk, egy plédet hozzatok magatokkal légyszíves! Rossz időben a teremben leszünk.
Időpontok minden SZERDÁN 9:30-10:00
Részvételi díj alkalmi belépő: 1500 Ft/ család
5 alkalmas bérlet: 7000 Ft/ család
A bérletek 2021. júniusig érvényesek.
Facebook Kerekítő információs oldal, friss hírekkel www.facebook.com/bogdandorakerekito/
Foglalkozás helyszíne: 1221 Bp, Ady Endre út 25.

Pár tudnivaló azoknak, akik még nem jártak nálunk:

Kérlek Benneteket, hogy csak teljesen egészségesen látogassátok a foglalkozásokat!
A foglalkozásokon kérem, hogy játékot, enni és innivalót ne hagyjatok elöl.
A mobiltelefonokat köszönöm, ha kikapcsoljátok, hogy ne zavarja a közös játékot!
Tornaszeres játéktér alatt biztonsági okokból legyetek a gyermekeitek mellett! 
A szőnyegen váltócipőben vagy zokniban vagyunk.
Ahol van ruhatár, ott a terembe csak a cipőt és táskát hozzátok be a felnőtt és gyermek kabátokat a ruhatárban vagy arra kijelölt helyiségben helyezzétek el!
A kiírt időpontok szerint pontosan kezdünk, így megköszönöm, ha a foglalkozás előtt legalább 10 perccel megérkeztek!
Fényképezőgépet és videókamerát ne használjatok a foglalkozásokon a meghitt együttlét, a többiek személyiségi jogai és a védjegyrendszer miatt. 


Eddigi és jövőbeni együttműködéseteket nagyon köszönjük!

Nagy szeretettel várok minden kisgyermekes családot a foglalkozásaimra!

dr. Bogdán Dóra
zenepedagógus, zongoratanár
dr. Bogdán Dóra foglalkozásainak listáját itt megtekintheted.

Dr. Bogdán Dóra vagyok, 1985-ben Cegléden születtem. Édesanyám, óvónőként gyermekkoromban felismerte a zene iránti szeretetemet, tehetségemet. Az ének-zene tagozatos általános iskola után, zeneművészeti szakközépiskolába kerültem zongora és csembaló szakra. Tanulmányaim során meghatározó élményekkel gazdagodtam a kóruspróbákon, koncerteken, külföldi turnékon, így a hangszerjáték mellett a közös éneklés is a mindennapjaim részévé vált. Zongoratanár és kamaraművészként végeztem a győri Széchenyi István Egyetem Zeneművészeti Főiskolai karán majd a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen jogi diplomát szereztem.

A tanulmányok után, szülővárosomban, a ceglédi Erkel Ferenc Alapfokú Művészetoktatási Intézmény zongoratanára és korrepetitora voltam 2007-2011-ig. 2011-től a budapesti I. kerületi Farkas Ferenc Zeneiskola tanáraként tevékenykedem.

2008 tavaszán kerültem közel a babák világához, azóta tartok zenés foglalkozásokat a legkisebbeknek és az édesanyáknak. Hétről-hétre csodálom a kisgyermekek fejlődését. A foglalkozásokon meghatározó az együtt éneklés élménye, a bensőséges édesanya-gyermek kapcsolatának erősítése.

2012-ben ismerkedtem meg a Kerekítő foglalkozás koncepciójával. A magyar népi zenei anyag olyan kincs a kezünkben, amit meg kell őriznünk és továbbörökítenünk a mai kor gyermekeinek. A Kerekítő foglalkozásokon énekek és mondókák sora segít abban, hogy az édesanyák elinduljanak ezen az úton.

2015-ben megszületett Bori lányom. A legnagyobb öröm számomra, amikor boldognak látom Őt egy-egy mondóka vagy dalocska elhangzásakor.

Minden vágyam, hogy kislányom és tanítványaim a felnövekvő generáció zeneszerető közönségévé váljanak és ezt a kincset felnőttként továbbadják saját gyermekeiknek.

Szeretettel várok minden kedves anyukát és kisgyermeket valamint az óvodás korú gyermekeket a Kerekítő foglalkozásaimon egy felhőtlen közös éneklésre, játékra!

Eddigi látogatók

1033015

Copyright ? 2009-2017 Kerekítő
Ölbeli játékok és mondókák - Baba-mama foglalkozás.
Minden jog fenntartva.

Vásárlási feltételek | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi szabályzat