Térkép bezárása

Budapest XXI. kerület - Királyerdei Művelődési Ház

Foglalkozásvezető: Papp Judit  •  BemutatkozásFoglalkozás típusa: Kerekítő Mondókás Móka 0-3 éveseknek  •  Mi a Kerekítő Mondókás Móka?
Szeptember 8-án indul a csoport
Időpontok Minden kedden 10.00-10.30
Részvételi díj alkalmi jegy: 1200ft
5 alkalmas bérlet: 5000ft
Foglalkozás helyszíne: 1213 Budapest, Szent István út 230.

Kedves Érdeklődő!

Várunk nagy szeretettel az ölbéli, dalos gitár kísérettel szinesített foglalkozásunkra. Nagyszerű anyukákkal és csodálatos babákkal vidám hangulatban. 

A jelenlegi vírus helyzet miatt, kérlek hozzatok maszkot magatokkal. Minden eszközt, amit használok fertőtlenítek. Vigyázunk egymásra!! 

 

Várlak benneteket szeretettel!!

Papp Judit
drámapedagógus
Papp Judit foglalkozásainak listáját itt megtekintheted.

2014-ben végeztem el a Kerekítő módszertani tanfolyamát. Szerintem fontos, hogy a mindenapokban aktív szerepet kapjon az élő zene. Három gyermekes édesanyaként számtalanszor tapasztaltam a magyar népzene megannyi varázserejét. Ha gyermekeim táncra perdülni szerettek volna énekeltünk,zenéltünk. Ha szomorúak voltak énekeltünk, ha fájt valamijük, megnyugtatásra vágytak énekeltünk. Ha nem tudtak elaludni altatókat énekeltünk, a  hosszú sétákon mondókáztunk. Amikor Kerekítünk akkor is folyamatosan énekelünk, mondókázunk, a dalokat meghallgatjuk furulyán, hegedűn és különböző ritmushangszereket szólaltatunk meg. Ezek a közös játékok, höcögések, lógázások és együtt éneklések hihetetlen nagy varázserővel bírnak. A kisbabák arcára mosolyt csalunk,miközben esteleg felfedezik a világot. Gurgulázva kacagnak - ha kátyúba kerül a szekerünk -  és egy-egy mondókázás közben ritmusra rugóznak. Hihetetlen nagy élmény minden alkalommal ezt átélni! 

:) 

 

Eddigi látogatók

1107702

Copyright ? 2009-2017 Kerekítő
Ölbeli játékok és mondókák - Baba-mama foglalkozás.
Minden jog fenntartva.

Vásárlási feltételek | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi szabályzat