Térkép bezárása

Budapest XI. kerület - Őrmezei Közösségi Ház

Foglalkozásvezető: Vajai Flóra  •  BemutatkozásFoglalkozás típusa: Kerekítő Bábos Torna 1-3 éveseknek  •  Mi a Kerekítő Bábos Torna?
október 21-én az épület fertőtlenítés miatt zárva tart, így a Kerekítő foglalkozások is elmaradnak
Időpontok szerdánként 9:45-10:30
Részvételi díj alkalmi belépő: 1400 Ft/család
5 alkalmas bérlet: 6000 Ft/család
Téli szünet 2019. december 22-től 2020. január 5-ig
Foglalkozás helyszíne: 1112 Budapest, Cirmos utca 8.

A Közösségi Házba behozhatjátok a babakocsikat is. Termünket az emeleten, rögtön a lépcsővel szemben találjátok. Az előtérben lehetőségetek van lepakolni, de a fontosabb dolgokat behozhatjátok a foglalkozásra is. Kérlek, az előtérben hagyjátok cipőiteket is, a szőnyegen váltócipőben vagy zokniban játszunk. Pelenkázót a mosdóban találtok.

A foglalkozások alatt kérjük, hogy játékot, enni és innivalót ne hagyjatok elöl, mert a finom falatok jelenléte nehézzé teheti a többiek számára a játékokra való koncentrálást. :) Hirtelen fellépő szomjat oltani, szoptatni természetesen lehet a foglalkozás alatt is.

A mobiltelefonokat kapcsoljátok ki, legyen ez kis idő csak a közös időtöltésé.

Fényképezőgépet és videókamerát semmiképp ne használjatok a foglalkozásokon a többiek személyiségi jogai, a meghitt együttlét és a védjegyrendszer miatt!

A tornaszeres játéktéren való önfeledt mókázás érdekében kérjük, legyetek mindig gyermekeitek mellett, véletlenül se történhessen semmi baj.

A kiírt időpontok szerint pontosan kezdünk, így megköszönjük, ha a foglalkozás előtt legalább 10 perccel megérkeztek.

Eddigi és jövőbeni együttműködéseteket nagyon köszönöm! Várlak benneteket nagy-nagy szeretettel!

Vajai Flóra
színművész, pszichológus
Vajai Flóra foglalkozásainak listáját itt megtekintheted.

Vajai Flóra vagyok, 1989-ben születtem Veszprémben. A zene iránti rajongásom megalapozása elsősorban szüleimnek köszönhető, akik öt éves koromban úgy döntöttek, eljött az ideje, hogy hangszert fogjak a kezembe, és beírattak zeneiskolába. Hét évig tanultam itt fuvolázni, később a magánének tanszak növendéke lettem.


Nagyjából hat éves koromban, első zenés színházi élményem hatására kezdődött élethosszig tartó másik nagy szerelmem, melynek hála a sorsom végérvényesen összefonódott a zenével: megérintett a színház varázsa. 15 éves koromban bekerültem a Pannon Várszínház társulatába, ahol 5 éven át játszottam musicalekben kisebb-nagyobb szerepeket, majd később a Magyar Színház akadémiájának elvégzése után egy évig az éppen újraéledő Rock Színháznál játszottam. Mostanában a Madách Színház, az Experidance, és a Magyar Népmese Színház előadásaiban találkozhattok velem, egy fiataloknak szóló televíziós sorozatban is felbukkanok időről időre.

Érettségi után felvételt nyertem az ELTE pszichológia szakára, itt szereztem meg mesterdiplomámat 2016-ban.
A pszichológiai kutatások számomra egyik legfontosabb tanulsága, hogy élet legkorábbi szakaszaiban hihetetlenül sok dolog dől el nemcsak idegi, hanem pszichológiai, érzelmi szinten is, melyek későbbi életünk minden területére hatással lehetnek. Egy egészséges, boldog élet megalapozását nem lehet elég korán kezdeni.

A Kerekítőben találtam meg annak a lehetőségét, hogy végre életem két, eddig külön irányba futó szálát valamiképpen egyesíthessem. A dalok, versek, mondókák világának megidézésével segíteni egy, a pici gyermekek számára ideális, szerető, és inspiráló környezet megteremtését, az egyik legszebb cél, amit el tudok képzelni.

Kérésre szívesen vállalok alkalmi Kerekítőt is, szülinapi zsúrok, családi összejövetelek, vagy akár vidám hétvégék színesítésére :)

Eddigi látogatók

1105215

Copyright ? 2009-2017 Kerekítő
Ölbeli játékok és mondókák - Baba-mama foglalkozás.
Minden jog fenntartva.

Vásárlási feltételek | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi szabályzat