Térkép bezárása

Budapest XI. kerület - Kelenvölgyi Közösségi Ház

Foglalkozásvezető: Divényi Piroska  •  BemutatkozásFoglalkozás típusa: Kerekítő Mondókás Móka 0-3 éveseknek  •  Mi a Kerekítő Mondókás Móka?
!!! Évadzáró élő foglalkozás: Június 24., XI. ker, Bazsalikom játszótér 16:30 és 17:15-ös kezdéssel!!!! Újrahangoltam a citerámat, leporoltam a hangszereket és Kerekítő Manóval beizzítottuk a kamerákat, hogy ne maradjatok Kerekítő nélkül.:) Csatlakozzatok ehhez a zárt csoporthoz és már nézhetitek Kerekítő Manóval készült videónkat: https://www.facebook.com/groups/2260166627618763/
Időpontok Minden szerdán 9:30- 10:05
Részvételi díj Alkalmi: 1200 Ft/ család
5 alkalmas bérlet: 5000 Ft
A bérletek az iskolai tanév végéig érvényesek.
Őszi szünet okt. 23 és 30.
Téli szünet december 18. és január 1.
Tavaszi szünet -
Nyári szünet június 15-től
Foglalkozás helyszíne: 1116 Budapest Kardhegy utca 2.

A Bábos Mondókás Móka foglalkozásokat az egészen apró gyermekeken kívül olyan családoknak is ajánlom, akik nagyobbacska (1 éven felüli) gyermekkel érkeznének, de jobban szeretik a családias hangulatot. A szokásos mondókázós-dalolós játékokon felül a Bábos Torna foglalkozásokhoz hasonlóan itt is minden alkalommal találkozhattok Kerekítő Manóval, bekukkanthattok izgalmas mindennapjaiba.

A foglalkozások alatt kérjük, hogy játékot, enni és innivalót ne hagyjatok elöl! A mobiltelefonokat kapcsoljátok ki!

Fényképezőgépet és videókamerát ne használjatok a foglalkozásokon a meghitt együttlét, a többiek személyiségi jogai és a védjegyrendszer miatt!

A szőnyegen váltócipőben vagy zokniban vagyunk.

A kiírt időpontok szerint pontosan kezdünk, így megköszönjük, ha a foglalkozás előtt legalább 10 perccel megérkeztek :)

Eddigi és jövőbeni együttműködéseteket nagyon köszönöm! Várlak benneteket nagy-nagy szeretettel!

 

Divényi Piroska
tanító, Kerekítő foglalkozásvezető
Divényi Piroska foglalkozásainak listáját itt megtekintheted.

Divényi Piroska vagyok, tanítónő. Zeneszerető-művelő családba születtem Budapesten. A zene mindig körülvett, akármerre sodort az élet. Az iskolaévek alatt furulyázni és fuvolázni tanultam, kórusba jártam, és hetente töltődtem Budai Ilonka népdalkörében szebbnél-szebb népdalokkal.

A Tanítóképző Főiskolán - habár matematika műveltségterületes voltam - a zenei tehetség korai felismeréséről írtam a szakdolgozatomat. Ez adta azt az indíttatást, hogy első gyermekem születésétől fogva népdalokkal és mondókákkal lett körülvéve. Aztán a többi testvérke ebbe nőtt bele. Öröm látni, hogy a Kerekítős évek nem tűnnek el nyomtalanul a gyerekeim életéből. A nagyok a kicsikkel lovagolnak, hintáznak, zsuppolnak, s ha arra van szükség, mondókával, dallal vígasztalják egymást.

 A zene, az ének, s a népi gyökerekből való építkezés segít a napi problémák áthidalásában, fejleszti a gyermekek (felnőttek) személyiségét, szebbé varázsolja lelkünket, kapcsolatainkat. A Kerekítő foglalkozásokon ezt az élményt és eszköztárat kaptam meg. Erre szeretném megtanítani a hozzám járó édesanyákat, és örömet, jókedvet adni a gyermekeiknek!

Eddigi látogatók

1033016

Copyright ? 2009-2017 Kerekítő
Ölbeli játékok és mondókák - Baba-mama foglalkozás.
Minden jog fenntartva.

Vásárlási feltételek | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi szabályzat