Térkép bezárása

Budapest X. kerület - Újhegyi Közösségi Ház

Foglalkozásvezető: Nagy Éva Rita  •  BemutatkozásFoglalkozás típusa: Kerekítő Bábos Torna 1-3 éveseknek  •  Mi a Kerekítő Bábos Torna?
10.15-én betegség miatt elmarad a foglalkozás.
Időpontok Csütörtökönként: 10-10.45
Részvételi díj 1200 Ft / alkalom/ család
5000 Ft / 5 alkalom/ család
Foglalkozás helyszíne: 1108 Budapest Újhegyi sétány 16.

Pár tudnivaló azoknak, akik még nem jártak nálunk:

A foglalkozások első fél órájában kérjük, hogy játékot, enni és innivalót ne hagyjatok elöl! 

A mobiltelefonokat kapcsoljátok ki! 

Tornaszeres játéktér alatt biztonsági okokból legyetek a gyermekeitek mellett! 

A szőnyegen váltócipőben vagy zokniban vagyunk.

Ahol van ruhatár, ott a terembe csak a cipőt és táskát hozzátok be a felnőtt és gyermek kabátokat a ruhatárban vagy arra kijelölt helyiségben helyezzétek el!


A kiírt időpontok szerint pontosan kezdünk, így megköszönjük, ha a foglalkozás előtt legalább 10 perccel megérkeztek!

Fényképezőgépet és videókamerát ne használjatok a foglalkozásokon a meghitt együttlét, a többiek személyiségi jogai és a védjegyrendszer miatt!

Nagy Éva Rita
zenepedagógus
Nagy Éva Rita foglalkozásainak listáját itt megtekintheted.

Nagy Éva Rita vagyok, végzettségem szerint zenepedagógus, zenetörténész. Kicsi koromtól fontos része életemnek a zene. A nyíregyházi Kodály Zoltán ének-zene tagozatos általános iskolába jártam, ahol kiemelkedő kórusélet folyt és folyik mind a mai napig.. Az énekkarral bejártuk szinte az egész világot. Nem mellékesen az énekórákon megismerkedtünk a magyar népzene népdalkincseivel is. A zene szeretete adta, hogy a zenei pályát válasszam. Szolfézs szakon végeztem a középiskolában, majd a Zeneakadémia zenetudományi szakán diplomáztam. Közben énekelni, táncolni tanultam, kipróbáltam szinte mindent, ami érdekelt. Diploma után az esztergomi Zeneiskolában kezdtem tanítani, mellette igazgatóhelyettesként is dolgoztam. Zeneiskolai szolfézstanárként megtapasztaltam, hogy mennyire fontos, hogy a gyerekek már kicsi koruktól megtapasztalják a zene szeretetét. Azok a gyerekek, akiknél az otthoni nevelés része a közös éneklés, zenehallgatás, sokkal könnyebben veszik az akadályokat, szeretnek énekelni és nem okoz gondot nekik még a szolfézsóra sem. Aztán megszülettek a gyermekeim. Már várandósan is tudtam, hogy nem lesz olyan nap, amíg otthon vagyunk együtt, hogy ne énekelnék nekik. Velük újra átélhettem az önfeledt dalolás, mondókázás pozitív hatását, a Kerekítő foglalkozásokkal pedig szeretném tovább adni ezeket az élményeket a többi anyukának és gyermekeiknek.

Várlak Benneteket, kerekítsünk együtt!

Elérhetőség: nagyeva.rita@gmail.com; 30/538-23-37

Eddigi látogatók

1105162

Copyright ? 2009-2017 Kerekítő
Ölbeli játékok és mondókák - Baba-mama foglalkozás.
Minden jog fenntartva.

Vásárlási feltételek | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi szabályzat