Térkép bezárása

Budapest X. kerület - Újhegyi Könyvtár

Foglalkozásvezető: Farkas Katalin  •  BemutatkozásFoglalkozás típusa: Kerekítő Ovimóka 3-7 éveseknek  •  
December 10-én hétfőn ismét várom az ovisokat:)
Időpontok Minden hónapban, legközelebb december 10-én hétfőn 17:00-17:45-ig
Részvételi díj Ingyenes
Foglalkozás helyszíne: 1108.Budapest, Újhegyi sétány 16.

Népdalok, mozgásos játékok, kapcsolatteremtő játékok,népi játékok, ritmushangszeres és zenei készségfejlesztő játékok az évszak hangulatához illeszkedve.

Tudnivalók a foglalkozásokról:
- öltözet: váltócipő, vagy zokni;
- a foglalkozásokon csak egészséges gyermekek vehetnek részt.
 

Farkas Katalin
óvodapedagógus
Farkas Katalin foglalkozásainak listáját itt megtekintheted.

Farkas Katalin vagyok, 1975-ben születtem Budapesten. Érettségi után a Budapesti Tanítóképző Főiskolán óvodapedagógusi és óvodavezetői, majd a Testnevelési Egyetemen kajak-kenu szakedzői diplomát szereztem. Ezen a két területen tíz évig, gyermekeim megszületéséig dolgoztam párhuzamosan.
Egészen kicsi gyerekkorom óta sportolok és foglalkozom a zenével, mert meggyőződésem, hogy a sok mozgás anatómiai hatásán túl az okozott élménnyel is fejleszti a gyermek mentális képességeit. Egy aktív, érdeklődő kis szellem pedig jobban megérzi a zene által közölt érzelmeket, ami hitem szerint segít egy egészséges érzelemvilág kialakulásában.
Többféle foglalkozást is tartok ovis kor előtti gyerekek és szüleik részére, mert úgy gondolom, hogy a foglalkozásokon megtanult dalok, mondókák, gyakorlatok és a résztvevők egymás közti tapasztalatcseréje kiváló segítség abban, hogy a közös játék a foglalkozásokon túl is, mindenki számára közös öröm legyen.J.Kovács Judit módszertani tanfolyamát az elsők között végeztem 2009-ben.
A Kerekítő alkalmával felfrissítjük hagyományos, értékes mondóka és népdal-tudásunkat, ami egy kisgyermek érkezésével nagyon is fontossá válik. E mellett jó lehetőség egy önfeledt játékra:)))

Eddigi látogatók

1336110

Copyright ? 2009-2017 Kerekítő
Ölbeli játékok és mondókák - Baba-mama foglalkozás.
Minden jog fenntartva.

Vásárlási feltételek | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi szabályzat