Térkép bezárása

Budapest IX. kerület - Ferencvárosi Művelődési Központ

Foglalkozásvezető: Mayer Nikolett  •  BemutatkozásFoglalkozás típusa: Kerekítő Mondókás Móka 0-3 éveseknek  •  Mi a Kerekítő Mondókás Móka?
10.29-én a foglalkozás elmarad
Időpontok Csütörtökönként 9:45-10:20
Részvételi díj Alkalmi családi belépő: 1300 Ft
5 alkalmas családi bérlet: 5500 Ft
Téli szünet 2020. december 24-31.
Nyári szünet 2021. június 17-től
Foglalkozás helyszíne: 1096 Budapest, Haller u. 27.

Egyszeri alkalommal online is jelentkezzetek be, így a későbbiekben el tudlak érni benneteket, hogyha valami változás, hír van, elmarad a foglalkozás stb. Köszönöm! :)

*

A járványhelyzet miatt kérlek benneteket, hogy terembe lépéskor használjátok a kihelyezett kézfertőtlenítőt!

Maszk használata egyelőre nem kötelező, de hogyha tudtok benne énekelni, akkor ajánlott.

Az eszközöket minden héten lefertőtlenítem a foglalkozások előtt.

*

A foglalkozások első fél órájában kérjük, hogy játékot, enni és innivalót ne hagyjatok elől! A mobiltelefonokat némítsátok le!

Fényképezőgépet és videókamerát ne használjatok a foglalkozásokon a meghitt együttlét, a többiek személyiségi jogai és a védjegyrendszer miatt!

A szőnyegen váltócipőben vagy zokniban vagyunk.

A kiírt időpontok szerint pontosan kezdünk, így megköszönjük, ha a foglalkozás előtt 10 perccel megérkeztek. :)

*

Együttműködéseteket nagyon köszönöm! Várlak benneteket szeretettel!

Mayer Nikolett
ének-zene tanár
Mayer Nikolett foglalkozásainak listáját itt megtekintheted.

Mayer Nikolett vagyok, ének-magyar szakos tanár, egy másfél éves kisfiú édesanyja. Már születésemtől fogva körülvett a zene édesapám gitárjátéka által, kiskamasz koromtól pedig a soproni zeneiskola világa és a folyamatos énekkari jelenlét tette teljesebbé a diákéveimet. Az iskolai néptánc szakkörök lelkes tagjaként a gimnázium végéig elkísérhetett az autentikus népzene. Érettségi után elvégeztem a Győri Egyházmegyei Kántorképzőt, ezután pedig felvételt nyertem az ELTE BTK Zenei Tanszékére, ahol Herczku Ágnes adta át nekünk a népzenei alapismereteket. Egyetemi éveim alatt folyamatosan kerestem a kapcsolatot a népzenével, magántanárokhoz jártam, új népdalokat tanultam. Ez feltöltött, gazdagabbá tett lelkileg.

 2018 augusztusában megszületett a kisfiam, akivel 5 hónaposan rátaláltunk a Kerekítő foglalkozásokra, és egyből meg is szerettük azokat. A férjemmel ének-zene tanárokként itthon is sokat énekeltünk, mondókáztunk Sebinek. A nagy pluszt nekünk a közösség élménye jelentette. Látom a kisfiamon, hogy mennyire más ezeket az első zenei élményeket hozzá hasonló kicsikkel együtt, egymásra mosolyogva, bátorító közösségben átélni. Kerekítő Manó elhozza nekünk az egyszerű rítus-jelleget. Valami varázslat történik: közösség válik a kisgyermekekből és az anyukákból.

Lelkesedésem odáig vitt, hogy 2019 novemberében elvégeztem J. Kovács Judit Kerekítő módszertani tanfolyamát.
Kodály Zoltán szavaival élve: „A zene rendeltetése: belső világunk jobb megismerése, felvirágozása és kiteljesedése." Ennek szellemében szeretném megismertetni a népi dalkincset már a legkisebbekkel is.  Szeretettel várok mindenkit furulyával, kalimbával, gitárral, ritmushangszerekkel színesített foglalkozásaimra, kerekítsük együtt a világot! 

Eddigi látogatók

1111037

Copyright ? 2009-2017 Kerekítő
Ölbeli játékok és mondókák - Baba-mama foglalkozás.
Minden jog fenntartva.

Vásárlási feltételek | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi szabályzat