Térkép bezárása

Budapest IV. kerület - Aquaworld

Foglalkozásvezető: Kovács Judit  •  BemutatkozásFoglalkozás típusa: Kerekítő Mondókás Móka 0-3 éveseknek  •  Mi a Kerekítő Mondókás Móka?
December 21-én még vagyunk és január 4-én már vagyunk! Indulás előtt nézz rá az itteni közleményre, ha változás lenne ideírom! A FACEBOOKON a "Kerekítő főoldalán" minden hónap első szerdáján 17:00-kor élő Kerekítő manós mondókázásra várlak! Aki on-line szeretne kerekíteni, őket egy zárt csoportba várom, ahova hetente kerül fel szeptemberben félórás on-line foglalkozás, zoknigombócos, kendős, mozgásos, hangszeres móka Kerekítő manóval. Érdeklődni az info@kerekito.hu címen tudsz. A Kerekítő YOUTUBE csatornájára érdemes feliratkozni, mert rendszeresen új Kerekítő manós-mondókás videókat töltünk. Találkozásunkig minden jót kívánok! Vigyázzatok magatokra! Judit
Időpontok hétfőnként 10:30-11:00
Részvételi díj 1000 Ft / alkalom
Téli szünet December 21-én még vagyunk és január 4-én már vagyunk!
Facebook Kerekítő információs oldal, friss hírekkel www.facebook.com/kerekitobudapest/
Foglalkozás helyszíne: 1044 Budapest, Íves út 16.

Helyszín: Aquaworld - Bongo Kids Club / Játszóház

A belépőjegyet vagy bérletet a Spa részleg recepciójánál tudjátok megvenni, ahol dátumbélyegzős kupont kaptok. A kupont nálam kell bemutatni minden alkalommal a foglalkozás előtt.
A bérletet ugyanígy a Spa recepciónál tudjátok kiváltani.
Aki babaúszásra jár és igazolni tudja annak belépőjét, annak ez a foglalkozás ingyenes (vagyis az úszójegy tartalmazza).

Kovács Judit
drámapedagógus
Kovács Judit foglalkozásainak listáját itt megtekintheted.

J.Kovács Judit vagyok. 1974 nyarán perdültem a világra. Zene és természetszerető nagycsaládban nőttem fel. Az ELTE-n angol nyelvtanár szakot végeztem, majd Bölcsészkaron egyetemi diplomát kaptam angol nyelv és irodalomból. Közben részt vettem az ELTE, akkor induló kétéves drámapedagógiai képzésén, melynek köszönhetően drámajáték-vezetői képesítést szereztem.   Tanárom, Gabnai Katalin szerkesztette a "Dünnyögők és dúdolók" című népi gyűjtést, mely első hivatalos találkozásom volt az ölbeli játékokkal. A báb és maszk gyakorlati tantárgynak köszönhetően, Granasztói Szilvia segítségével betekintést nyerhettem a Magyar Állami Bábszínház kulisszatitkaiba.

Később, a Hagyományok Házában népi kismesterségek játszóház-vezetői tanfolyamot végeztem, ahol két éven át Sándor Ildikótól néprajzkutatótól, a "Tücsökringató" című kötet szerkesztőjétől tanulhattam ölbeli játékokat, népdalokat.  Megfordultam számos zenei neveléssel kapcsolatos képzésen.

Három gyerekes anyukaként már nemcsak szakmai szemmel ejtettek rabul népi a mondókák. 2006-ban baba-mama foglalkozásokat indítottam, ekkor még nem Kerekítő néven. 2008-ban mondókás honlapot hívtam életre ölbeli játékos hangtárral. 2009-ben jelent meg első népi mondókás könyvem, mely Szép Magyar könyv díjat nyert. Ennek oldalain már ott bújkált Kerekítő manó. Az ő bábfigurájával folyt tovább a foglalkozás immár Kerekítő mondókás móka és Bábos torna néven.

A Kerekítő mondókás könyvcsalád azóta tizenhét tagot számlál és már óvodásoknak szóló mesésköteteim is vannak. A foglalkozások országos hálózattá kerekedtek (Mondókás móka, bábos torna, néptáncos Tippentő és Ovimóka).

Rendszeresen tartok szakmai Kerekítő módszertani tanfolyamot érdeklődő pedagógusoknak és kihelyezett bölcsődei- és óvodai műhelymunkát határon innen és túl.
Művészeti- és érzelmi neveléssel, valamint az anya és gyermek játékával kapcsolatos tapasztalataim az olvasnivalók menüpontokban olvashatóak.

 

Játsszunk, énekeljünk, mozogjunk együtt!

 

J. Kovács Judit

Eddigi látogatók

1107697

Copyright ? 2009-2017 Kerekítő
Ölbeli játékok és mondókák - Baba-mama foglalkozás.
Minden jog fenntartva.

Vásárlási feltételek | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi szabályzat