Térkép bezárása

Budapest II. kerület - Cseppkő Óvoda

Foglalkozásvezető: dr. Bogdán Dóra  •  BemutatkozásFoglalkozás típusa: Kerekítő Mondókás Móka 0-3 éveseknek  •  Mi a Kerekítő Mondókás Móka?
A foglalkozások még szünetelnek, figyeljétek a friss híreket, amint lehet, újraindulunk! Addig is az online fb csoportomhoz tudtok csatlakozni: https://www.facebook.com/groups/899618653809596/
Időpontok Minden kedden 10:00-10:30-ig
Részvételi díj alkalmi belépő: 1500 Ft/ család
5 alkalmas bérlet: 7000 Ft/ család
A bérletek 2020. júniusig érvényesek.
Őszi szünet nem lesz őszi szünet
Téli szünet 2019. december 21. - 2020. január 12-ig.
Facebook Kerekítő információs oldal, friss hírekkel www.facebook.com/bogdandorakerekito/
Foglalkozás helyszíne: 1025 Budapest, Cseppkő utca 74.

Várlak benneteket nagyon sok szeretettel a Kerekítő foglalkozásokra a Cseppkő óvodában!

Játsszunk, daloljunk együtt, tegyük boldoggá a legkisebbeket is!

A foglalkozások alatt kérlek, hogy játékot, enni és innivalót ne hagyjatok elöl! A mobiltelefonokat ne felejtsétek el kikapcsolni!

Fényképezőgépet és videókamerát ne használjatok a foglalkozásokon a meghitt együttlét, a többiek személyiségi jogai és a védjegyrendszer miatt!

A szőnyegen váltócipőben vagy zokniban vagyunk.

A kiírt időpontok szerint pontosan kezdünk, így megköszönöm, ha a foglalkozás előtt legalább 10 perccel érkeztek.

A teremben jó meleg lesz, öltözz rétegesen! :)

Eddigi és jövőbeni együttműködéseteket nagyon köszönöm! Várlak benneteket nagy-nagy szeretettel!

dr. Bogdán Dóra
zenepedagógus, zongoratanár
dr. Bogdán Dóra foglalkozásainak listáját itt megtekintheted.

Dr. Bogdán Dóra vagyok, 1985-ben Cegléden születtem. Édesanyám, óvónőként gyermekkoromban felismerte a zene iránti szeretetemet, tehetségemet. Az ének-zene tagozatos általános iskola után, zeneművészeti szakközépiskolába kerültem zongora és csembaló szakra. Tanulmányaim során meghatározó élményekkel gazdagodtam a kóruspróbákon, koncerteken, külföldi turnékon, így a hangszerjáték mellett a közös éneklés is a mindennapjaim részévé vált. Zongoratanár és kamaraművészként végeztem a győri Széchenyi István Egyetem Zeneművészeti Főiskolai karán majd a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen jogi diplomát szereztem.

A tanulmányok után, szülővárosomban, a ceglédi Erkel Ferenc Alapfokú Művészetoktatási Intézmény zongoratanára és korrepetitora voltam 2007-2011-ig. 2011-től a budapesti I. kerületi Farkas Ferenc Zeneiskola tanáraként tevékenykedem.

2008 tavaszán kerültem közel a babák világához, azóta tartok zenés foglalkozásokat a legkisebbeknek és az édesanyáknak. Hétről-hétre csodálom a kisgyermekek fejlődését. A foglalkozásokon meghatározó az együtt éneklés élménye, a bensőséges édesanya-gyermek kapcsolatának erősítése.

2012-ben ismerkedtem meg a Kerekítő foglalkozás koncepciójával. A magyar népi zenei anyag olyan kincs a kezünkben, amit meg kell őriznünk és továbbörökítenünk a mai kor gyermekeinek. A Kerekítő foglalkozásokon énekek és mondókák sora segít abban, hogy az édesanyák elinduljanak ezen az úton.

2015-ben megszületett Bori lányom. A legnagyobb öröm számomra, amikor boldognak látom Őt egy-egy mondóka vagy dalocska elhangzásakor.

Minden vágyam, hogy kislányom és tanítványaim a felnövekvő generáció zeneszerető közönségévé váljanak és ezt a kincset felnőttként továbbadják saját gyermekeiknek.

Szeretettel várok minden kedves anyukát és kisgyermeket valamint az óvodás korú gyermekeket a Kerekítő foglalkozásaimon egy felhőtlen közös éneklésre, játékra!

Eddigi látogatók

1032996

Copyright ? 2009-2017 Kerekítő
Ölbeli játékok és mondókák - Baba-mama foglalkozás.
Minden jog fenntartva.

Vásárlási feltételek | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi szabályzat