Térkép bezárása

Ajka - Hamarosan

Foglalkozásvezető: Gálovics-Katona Ágnes  •  BemutatkozásFoglalkozás típusa: Kerekítő Mondókás Móka 0-3 éveseknek  •  Mi a Kerekítő Mondókás Móka?
Időpontok Hamarosan
Foglalkozás helyszíne: Hamarosan
Gálovics-Katona Ágnes
szociálpedagógus
Gálovics-Katona Ágnes foglalkozásainak listáját itt megtekintheted.

Gálovics-Katona Ágnes vagyok, 1972-ben születtem, Ajkán, egy Veszprém megyei kisvárosban élek. Itt végeztem általános iskolai és középiskolai tanulmányaimat. Sopronban a Benedek Elek Pedagógiai Főiskolai Kar Szociálpedagógus szakán diplomáztam. Gyermekkoromban rengeteg időt töltöttem nagyszüleimmel. Áhítattal hallgattam múltbéli történeteiket, az akkori szokásokról, hagyományokról, s eközben a zene mindünket körülvett. Ma is van sok olyan dal, melyet sehol máshol nem hallottam eddig, csak nagyapámtól. A dal, az éneklés végig kísérte életemet, számos énekkar tagja voltam, szívesen és örömmel vettem részt különböző kórustalálkozókon.

Három lányom van, Barbara 17 éves, Éva és Emma 8 évesek, ikrek. A gyermekdalok, népdalok, mondókák mai napig jelen vannak az életünkben. Iker lányaim megszületése után önkéntes feladatokat végeztem a városunkban, játszóházat, iker-klubot szerveztem. Ekkor ismerkedtem meg a Kerekítő módszerrel, mely nagy hatást gyakorolt rám és a gyermekeimre. Az ő visszajelzésük számomra a legfontosabb. Rendkívül hasznosnak tartom a kisgyermekek zenei nevelését, melynek célja, hogy felkeltsük gyermekeinkben a zenei érdeklődést, érzékennyé tegyük a környezet hangjai iránt, ezáltal érzelmileg és az együtt átélt játékok örömével is gazdagítjuk őket s magunkat. Szép feladatnak tartom, hogy mindeközben néphagyományainkat, nagyanyáink örökségét elevenítjük fel.

 

Sok szeretettel várok minden érdeklődőt a Kerekítő Mondókás Mókára szeptembertől Ajkán a megjelölt helyen és időpontban.

 

Gyertek, kerekítsük együtt a világot Ajkán is!

 

Gálovics-Katona Ágnes

szociálpedagógus

 

Eddigi látogatók

1492396

Copyright ? 2009-2017 Kerekítő
Ölbeli játékok és mondókák - Baba-mama foglalkozás.
Minden jog fenntartva.

Vásárlási feltételek | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi szabályzat