Térkép bezárása

Ada (Szerbia) - Szarvas Gábor Könyvtár

Foglalkozásvezető: Varga Imola  •  BemutatkozásFoglalkozás típusa: Kerekítő Mondókás Móka 0-3 éveseknek  •  Mi a Kerekítő Mondókás Móka?
Időpontok Csütörtökönként 17:00-tól
Részvételi díj baba-mama belépő 200 din/ foglalkozás
Foglalkozás helyszíne: 24430, Ada, Felszabadulás tér 3/a, Szerbia
Varga Imola
Varga Imola foglalkozásainak listáját itt megtekintheted.

Varga Imola vagyok, 1990-ben születtem. Adán nőttem fel nagycsaládunk középső gyermekeként. Hét éves voltam, amikor a várva várt kishúgom, Lilla megszületett. A vele való közös játék, ringatás, babusgatás nyújtotta számomra az első ölbeli játékos élményeket.
Általános iskolába Adán jártam, ahol alkalmam nyílt lelkes tanító bácsim vezetésével megismerkedni a népi furulyamuzsikával és emellett hét éven keresztül zongorázni tanultam a Bartók Béla Zeneiskolában. A középiskolai tanulmányaimat a Zentai Gimnáziumban folytattam. 2015-ben szereztem környezetmérnöki diplomát a Szegedi Tudományegyetemen és ezt követően egy évet dolgoztam a szakmámban Magyarországon. Viszont a szívem mindig is hazahúzott, ezért 2016 végén hazaköltöztem Adára.
Gyermekkorom óta vagyok tagja az adai Vadvirág Hagyományápoló Körnek. Itt kerültem a néptánc és a népzene bűvöletébe. 2006 óta több gyermekcsoportot is vezetek az egyesületen belül óvodás kortól.  Az itt végzett munkám által tapasztalhattam meg, hogy a népi játékok, a néptánc és a népzene milyen nagymértékben járul hozzá a gyermekek beszédkészségének, mozgáskoordinációjának, zenei hallásának fejlődéséhez, illetve önfegyelmük és szókincsük gyarapodásához. Ezért tartottam fontosnak, hogy 2015-ben elvégezzem az Így Tedd Rá! módszertani tanfolyamot.
A Kerekítő baba-mama foglalkozások néhány évvel ezelőtt keltették fel érdeklődésem, amikor önfeledt játék örömétől sugárzó babákat és mamákat láttam a programról készült filmes beszámolóban. Elvarázsolt ez a különös hangulat és elhatároztam, hogy én is részese szeretnék lenni ennek a kerek világnak, hisz olyan értékeket közvetít, melyek számomra is fontosak. A Kerekítő módszertani tanfolyamot 2016 őszén végeztem el.

Eddigi látogatók

1105212

Copyright ? 2009-2017 Kerekítő
Ölbeli játékok és mondókák - Baba-mama foglalkozás.
Minden jog fenntartva.

Vásárlási feltételek | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi szabályzat